5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan eş sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Düzen Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şık fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk örgünın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın kullanım sınıfı kadar faktörler koygun olmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde Yangın Kapısı kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Bu kapılar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine eklenmiş olarak makul güvenlik ve başarım kriterlerini karşılamak üzere mutasavvertır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page